Kun liiketoiminnan ytimessä ovat toimivat sähköjärjestelmät

Sähkösaneerausta Vantaalta

Sähköasennus Lyly toimii vankkana kumppaninasi sähköremonteissa

Sähköasennus Lyly toteuttaa kokonaisvaltaiset sähkösaneeraukset kaikkiin tarvittaviin kohteisiin. Kattavan kokemuksemme ansioista voimme ottaa vastaan vaativimpiakin sähköhaasteita aina teollisuuskiinteistöistä, toimitiloihin ja julkisen sektorin kiinteistöihin. Turvallinen ja toimiva sähköistys on päätavoitteemme jokaisessa projektissamme. Nykyaikaiset rakennusautomaatiojärjestelmät tuovat omat vaatimukset sähkösaneerauksiin. Kouluttautumalla uusimpiin sähkölaitteisiin ja -sovelluksiin, voimme kartoittaa asiakkaallemme parhaan mahdollisen ratkaisun. Sähkösaneerauksissa huomioimme aina myös mahdolliset tulevaisuuden laajennukset ja mitoitamme sähköjärjestelmät siten, että mahdollisuus hyödyntää tulevaisuuden tekniikkaa on olemassa. Myös energiatehokkaat ratkaisut ovat meille selviö jokaisessa kohteessa.


Sähkösaneeraus mahdollistaa nykyaikaisen rakennusautomaation

Kun vanhat, usein kovin kuormittuneetkin sähköjärjestelmät vaihdetaan ja mitoitetaan paremmin käytön ja laitteistojen vaatimusten mukaan, voidaan oheen rakentaa monenlaista automaatiojärjestelmää, niin tuotanto- ja teollisuuskohteisiin kuin erilaisiin toimitiloihin ja asuinrakennuksiin. Kattavan sähkösaneerauksen pohjalla toimii aina tarkkaan tehty kuntotutkimus. Tämänkin saat meiltä.

Sähköremontilla uusiksi esimerkiksi:

  • Valaistus
  • Lämmitys
  • Turvallisuusratkaisut

Ja lopuksi seuraa käyttöopastusta!

Kun asennustyöt ovat saatu päätökseen, annamme vielä asentamillemme sähköjärjestelmille ja -laitteille käyttöopastuksen. Meiltä voit kysyä myös erilaisia sähköhuoltosopimuksia, jotka varmistavat, että määräaikaishuollot tulevat ajallaan tehdyksi.


Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

Sähköasennus Lyly palvelee sähkösaneerausasioissa kattavasti. Sähköalan ammattilaisemme toimivat laajalti eteläisen Suomen alueella, mutta pääsiassa kuitenkin Helsinki–Espoo–Vantaa-alueella. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme sähkösaneerauksen kohteessasi, millaisin aikatauluin, toimintatavoin ja kustannuksin. Tiedustelut ja tarjouspyynnöt etenevät niin soittamalla kuin lähettämällä viestiä.

Katso yhteystiedot