Kun liiketoiminnan ytimessä ovat toimivat sähköjärjestelmät

Teollisuuden sähkötyöt Helsinki ja Vantaa

Sähköasennus Lylyltä saat sähköasennuksia vaikeimpiinkin kohteisiin

Sähköasennus Lylyltä saat sähkölaitteistojen huoltoa ja kunnossapitoa, sähköurakointia ja erilaisia muutostöitä. Olemme erikoistuneet vaativiin teollisuuden sähkötöihin, ja vastaamme niistä vuosien tuomalla tietotaidolla. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten ratkaisisimme sähköhaasteet kohteessasi, millaisin toimenpitein, aikatauluin ja kustannuksin.

Sähköhuolto nopeasti paikalla:

Soita numeroon: 050 547 0864 Voit lähettää meille myös viestiä.

Huolto- ja huolenpitosopimukset

Tarjoamme teollisuus- ja yritysasiakkaillemme erilaisia huolto- ja huolenpitosopimuksia. Niiden avulla varmistetaan, että erilaiset määräaikaistarkastukset tulevat ajallaan tehtyä. Myös erilaiset vikatilanteet ratkeavat nopeammin kun vastassa on tuttu tekijä, joka tuntee kohteesi erityispiirteet.


Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

Sähköasennus Lyly tarjoaa erilaisia teollisuuden sähkötöitä kattavasti asiakkaan tarpeen mukaan. Sähköalan ammattilaisemme toimivat pääasiassa Helsinki–Espoo–Vantaa-alueella, mutta otamme mielellämme vastaan työtarjouksia muualta eteläisen Suomen alueelta. Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiisi ja annamme huomionarvoisen tarjouksen kohteellesi. Tiedustelut ja tarjouspyynnöt etenevät niin soittamalla kuin lähettämällä viestiä.

Katso yhteystiedot